Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

website

website

een slecht werkende website is gelijk aan een slechte verkoper

Een website bouwen is één ding, maar een goede inrichting bepaalt uiteindelijk het succes van je online visitekaartje. Het is dus belangrijk om hier goed over na te denken. Een mooie website is leuk, maar is hij ook goed vindbaar (SEO)? Sluit hij aan bij het zoekgedrag van de bezoeker? Is de website gebruiksvriendelijk en herkenbaar voor de bezoeker die je wilt bereiken? Bevat hij de juiste functionaliteiten en kent hij logische gebruikerspaden? Kortom: hoe zorg je ervoor dat een bezoeker een (potentiële) klant wordt? 

Het doel van een effectieve website is het bereiken en binnenhalen van potentiële klanten. Dit betekent dat paginabezoek moet worden omgezet in conversie, oftewel een concrete actie van de bezoeker. Wij helpen je om dit te bereikenOm te beginnen door heldere doelen te stellen en keywords vast te stellen waar je op gevonden wilt worden. Vervolgens is het zaak om een overzichtelijke menustructuur en gebruikerspaden vast te stellen die de opbouw van je website bepalen. Samen maken we een effectieve website die past bij jouw organisatie. 

Wil jij een doeltreffende website?

Een website is je online visitekaartje. Dat betekent dat hij goed vindbaar moet zijn, aansluit bij het zoekgedrag van de bezoeker, gebruiksvriendelijk is en herkenbaar. Ook moet hij de juiste functionaliteiten bevatten. Of je website succesvol is, kun je aflezen van het resultaat: zijn de webbezoekers daadwerkelijk klanten geworden? Wij helpen je graag bij het bouwen, inrichten en vullen van een doeltreffende website. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op door het invullen van het formulier hiernaast of via nummer +31 0314 355 800.