Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

Wat we doen

jouw doelgroep bereiken

No-nonsense, onafhankelijk, creatief en van alle markten thuis. Met een ijzersterk team ontzorgen wij uitgeverijen en beroepsverenigingen om adverteerders en sponsoren te vinden voor hun vakmedia, evenementen en andere communicatiekanalen. Daarnaast geven wij advies over hoe je het beste kunt communiceren met je doelgroep. Denk hierbij aan uitgeefadvies en bladmanagement, maar ook aan de inzet en creatie van de juiste mediakanalen. Ben je op zoek naar marketingondersteuning? Ook daarbij zijn we je graag van dienst. De inzet van relevante media staat hierbij voorop. Samen kijken we hoe we met betrouwbare (vak)media en een kwalitatief bereik jouw doel kunnen bereiken. Heb je behoefte aan een eigen medium of kanaal? Wij nemen je de vormgeving, invulling en productie van bijvoorbeeld een (digitaal) magazine, website of een magazine-app volledig uit handen.

Waarom we het doen

we willen verbinden

Wij investeren in relaties. Een goede relatie vergt vertrouwen, oog voor elkaars behoeften en een duidelijke communicatie. Is er een match? Dan kunnen we bouwen. Dat geldt voor zowel de relatie met onze klanten als die van je merk en jouw doelgroep. Hoe beter je elkaar kent, hoe duurzamer de relatie wordt.

Hoe we het doen

met kennis en passie

Eerlijk in onze belofte, open en deskundig in onze werkwijze en succesvol in onze resultaten. We delen een passie voor media en marketing. Jouw doelstellingen vertalen we naar een innovatieve en doeltreffende strategie. Voordat we starten met de uitvoering, zorgen we eerst voor een duidelijke aanpak. We brengen kaders aan, bieden houvast en structuur.

Wie het doen

onze specialisten

Sales Manager
martijn penning
Accountmanager
jan van de vis
Accountmanager
frank roosenbeek
Accountmanager
klaas-jan rosenberg
Directeur
sjoerd franssen
Content Manager
lisette biesenbeek
Marketing Manager
simone hogewoning
ZZP'er Operations
henk saalmink
Coördinator Operations
Jannet Fokkert
Traffic & Administratie
heidi reparon
Traffic
fred wonink
Crossmedia DTP
remco van daalen
Grafisch Vormgever
jessica dales
Grafisch vormgever
Stefan Ernens
Grafisch vormgever
Monique Eugelink
Webdeveloper
tom kraan

wil je een vrijblijvend gesprek?