Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

magazine apps

magazine apps

We verzorgen de creatie en realisatie van een digitaal magazine of app in jouw huisstijl. We hanteren hierbij vereiste standaarden en beschikken over kennis van digitale richtlijnen. Samen met jou maken we een aansprekend en gebruiksvriendelijk design dat als basis dient. Vervolgens digitaliseren wij alle losse pagina’s van het magazine.

Het magazine is naar wens te verrijken met video’s en call-to-actions. Ook is het mogelijk om extra pagina’s toe te voegen om content te verdiepen.

Ook kunnen wij een app creëren die als extra mediakanaal fungeert waar deze magazines in worden opgenomen en kunnen worden voorzien van andere relevante content. Denk aan nieuws- en social media feeds, banners en andere digitale koppelingen.

De magazines kunnen vervolgens worden gepubliceerd als openbaar of uitsluitend toegankelijk worden gemaakt voor abonnees middels een login. Al je (digitale) magazines worden gearchiveerd in een library zodat je lezers ze altijd kunnen terugvinden.

Deze digitale magazinetechnologie is niet alleen toepasbaar op magazines en tijdschriften. Ook voor (reis)brochures, catalogi, bedrijfsbladen, eventmagazines, personeelsbladen of jaarverslagen is deze tool meer dan geschikt. Je kunt een digitaal magazine zelfs gebruiken als teaser naar je printuitgave. Uiteraard kunnen we je ook helpen bij de creatie van content.

Een app of digitaal magazine in jouw huisstijl?

Een eigen app of magazine, verrijkt met video’s en call-to-actions, is een waardevolle en doeltreffende manier om je te doelgroep te bereiken. Samen met  jou bedenken we een aansprekend en gebruiksvriendelijk design. Ook kunnen we je helpen bij de creatie van content. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op door het invullen van het formulier hiernaast of via nummer +31 0314 355 800.