Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

vormgeving

vormgeving

Ontwerp met een doel

Gedrukte media bieden onbegrensde mogelijkheden voor aantrekkelijke content. Print staat immers synoniem voor beleving. Voor veel mensen is er niets fijner dan even uit de drukte van alledag te stappen, een tijdschrift open te slaan en te genieten van wat ze zien, voelen én ruiken. 

Om een goed printproduct te maken is het belangrijk dat content en vormgeving op elkaar worden afgestemd. Wij hebben alle kennis in huis om je te adviseren en te begeleiden op het gebied van vormgeving. Samen met jou kijken wij graag naar een pakkende vormgeving en effectief beeldgebruik. Ook kunnen wij jouw printproduct periodiek vormgeven. Daarnaast zorgen wij voor een efficiënte workflow tussen vormgever en redactie. 

Hulp nodig bij de vormgeving van jouw printuitgave?

Een sterk printproduct vraagt om een goede afstemming van content en vormgeving. Wij adviseren je graag over een pakkende vormgeving. Wil je dat wij de vormgeving van jouw printuitgave begeleiden of uitvoeren? Geen probleem! Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op door het invullen van het formulier hiernaast of via nummer +31 0314 355 800.