Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

webteksten

webteksten

Het schrijven van webteksten is essentieel anders dan voor een (papieren) magazine. Webteksten schrijf je enerzijds voor je doelgroep, anderzijds voor Google. Je wilt immers gevonden worden. Als je website niet wordt gevonden, besta je simpelweg niet in de ogen van de bezoeker.

Volledig volgens de richtlijnen van Google schrijven levert onleesbare webteksten op en te veel aandacht voor de bezoeker gaat ten koste van je organische vindbaarheid. Het is dus zaak om een goede balans te vinden tussen vindbaarheid, leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

De bezoekers van je site willen snel vinden wat ze zoeken. Ze lezen niet, maar ze scannen. Wij starten altijd – als onderdeel van de analyse – met een zoekwoordenanalyse. Deze zoekwoorden zijn richtinggevend voor de navigatie van je website, metatags en voor de opbouw van de SEO-teksten. Ook schrijven wij de webteksten/SEO-teksten met het doel tot conversie: bellen, mailen, abonneren, doorklikken of aanvragen/kopen.

Behoefte aan doeltreffende webteksten?

Webteksten schrijf je enerzijds voor je doelgroep, anderzijds voor Google. Word je website niet gevonden via Google, dan besta je niet in de ogen van de bezoeker. Bij het schrijven van webteksten is het dus belangrijk om een goede balans te vinden tussen vindbaarheid, leesbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij helpen je graag met een zoekwoordenanalyse en het schrijven van jouw webteksten. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op door het invullen van het formulier hiernaast of via nummer +31 0314 355 800.