Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

nieuwsbrieven

nieuwsbrieven

Om een boodschap over te brengen naar je doelgroep, is en blijft de oude vertrouwde e-mail nog altijd een favoriet. Waar social media vluchtig zijn en mensen pas gaan googelen als ze iets nodig hebben, weet je één ding zeker: een e-mail of nieuwsbrief komt bijna altijd aan in de inbox van de ontvanger.

Wil je dat mensen je e-mail of nieuwsbrief ook daadwerkelijk lezen, dan moet je zorgen dat de inhoud hen aanspreekt. Hiervoor is het van belang dat je je doelgroep kent. Hoe meer je weet over de ontvangers, hoe relevanter je de inhoud van je nieuwsbrieven kunt maken. Dit kan door het toepassen van segmentatie, profielverrijking, het koppelen aan een CRM-systeem of door om informatie te vragen bij het aanmeldformulier. Hulp nodig bij het opzetten en uitvoeren van een waardevolle en effectieve e-mail marketing? Wij helpen je graag.

Hulp nodig bij het opzetten van een doeltreffende e-mail marketing?

Een e-mail of nieuwsbrief is en blijft een van de favoriete manieren om een boodschap over te brengen. Belangrijk is dat je weet wie je doelgroep is die de e-mail of nieuwsbrief ontvangt. Hoe meer je weet over je ontvangers, hoe relevanter je de inhoud van je e-mail of nieuwsbrief kunt maken. Wij helpen je graag bij het opzetten en uitvoeren van een waardevolle en doeltreffende e-mail marketing. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op door het invullen van het formulier hiernaast of via nummer +31 0314 355 800.