Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

social media marketing

social media marketing

Gebruik de kracht van elk kanaal

Het inzetten van social media marketing biedt een aantal voordelen. Zo kan het leiden tot een grotere naamsbekendheid, meer bezoekers naar je website, meer contactaanvragen, hogere klanttevredenheid en loyaliteit. Het behalen van deze doelstellingen gaat niet vanzelf. Er is een strategie voor nodig. Samen bekijken we wat voor jou de belangrijkste doelstellingen zijn, zodat de campagnes daar naadloos op aansluiten.

Aan de hand van een doelgroepanalyse bekijken we wat het potentiele bereik van een advertentiecampagne voor jou kan zijn. Vervolgens geven we je advies op het gebied van adverteren op Facebook, Instagram en/of Linkedin en richten we je campagnes in. Bij het inrichten van campagnes op social media is een aantal zaken belangrijk. Zo moet de inhoud en de tone of voice van je berichten passen bij je bedrijf.

We monitoren de campagnes constant om te kijken wat het beste werkt, zodat we voor jou het maximale rendement uit de campagnes halen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat social media een onderdeel zijn van al je marketingactiviteiten. Wij zorgen ervoor dat al je kanalen geïntegreerd zijn en elkaar logisch opvolgen. Desgewenst kunnen we een contentkalender voor je opstellen en aan de hand hiervan berichten voor je maken en posten.

Social media marketing inzetten om jouw doelgroep te bereiken?

Een grotere naamsbekendheid, meer bezoekers naar je website, meer contactaanvragen; zomaar een paar voordelen die social media marketing je kan opleveren. Wij helpen je graag bij het opzetten en uitvoeren van een doeltreffende social media strategie. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op door het invullen van het formulier hiernaast of via nummer +31 0314 355 800.