Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

marketingplan

marketingplan

Een marketingplan ligt aan de basis van je marketingactiviteiten. Het heeft tot doel om jouw bedrijf en producten zo goed mogelijk in de markt te zetten. Een compact en operationeel plan zorgt voor structuur in je marketingactiviteiten op basis van je doelstelling(en) en je sterke punten en kwaliteiten. Ook dient het plan als vertrekpunt om al je marketing- en communicatieuitingen goed op elkaar te laten aansluiten. Een marketingplan bestaat uit verschillende onderdelen:

  • Probleemstelling
  • Doelstelling
  • Positionering
  • Doelgroepanalyse
  • Mediakanalen
Marketingmiddelen

Is dit in kaart gebracht, dan gaan wij onderzoeken welke online en offline marketingmiddelen je het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf. Als we alle mogelijke marketingmiddelen in het marketingplan hebben verwerkt, kun je op basis van het beschikbare budget keuzes gaan maken voor de marketingkanalen die jij wilt inzetten.

Je kunt van ons verwachten dat we kritisch kijken naar de huidige middelen. Op basis van een zoekwoordenanalyse, doelgroepanalyse en Google Analytics geven we in een praktisch plan advies om je mediakanalen te optimaliseren. Daarnaast adviseren we je op welke wijze de beoogde doelgroepen het beste kunnen worden bereikt. We staan in dit advies stil bij zowel on- als offline communicatiemiddelen, zoals Google Adwords, Facebook, LinkedIn, magazines, websites en events.

Ons marketingplan sluiten we af met een kostenoverzicht, waarin je de budgetten vindt die we adviseren per mediakanaal en ook wat de kosten zijn wanneer onze marketeers de campagnes voor je uitvoeren.

Hulp nodig bij het maken van een marketingplan?

Een marketingplan vormt de basis voor je marketingactiviteiten. Een compact en operationeel plan zorgt voor structuur op basis van je doelstellingen en je sterke punten en kwaliteiten als bedrijf. Wij helpen je graag bij het opzetten en uitvoeren van een doeltreffend marketingplan. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op door het invullen van het formulier hiernaast of via nummer +31 0314 355 800.