Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

media inkoop

media inkoop

Als je weet welke kanalen je wilt inzetten voor jouw marketinguitingen, komt er vaak media inkoop om de hoek kijken. Kies je bijvoorbeeld voor Facebook of Google Adwords, dan zullen accounts moeten worden ingericht en budgetten moeten worden toegevoegd. Bij andere online kanalen en offline media is dit proces vaak wat meer tijdrovend en ingewikkeld.

Wij kunnen de media inkoop van offline media en display advertising je volledig uit handen nemen. Van inkoop tot aanlevering van je advertenties. Door onze goede contacten in medialand zijn de lijnen naar uitgevers van magazines, vakbladen en websites kort. Daarnaast weten we door onze jarenlange ervaring met advertentieverkoop wat een media-uiting waard is. We zetten bij de inkoop van media dan ook altijd in op de beste deal. Uiteraard kunnen we de uitingen ook voor je maken.

Hulp nodig bij media inkoop?

Wij nemen je de media inkoop van offline media en display advertising volledig uit handen. Van inkoop tot aanlevering van je advertenties. Uiteraard kunnen we de uitingen ook voor je maken. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op door het invullen van het formulier hiernaast of via nummer +31 0314 355 800.