Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

marketing uitbesteden

marketing uitbesteden

Als ondernemer komt er veel op je af. Niet alleen de dagelijkse sturing van het bedrijf ligt bij jou. Er zijn nog heel veel andere taken die jouw aandacht vragen. Zo is de kans groot dat je je ook bezighoudt met de administratie, klantwerving en marketing. Vooral laatstgenoemde activiteit kost veel tijd. Je houdt je bezig met allerlei partijen zoals webbouwers, tekstschrijvers, reclamebureaus, fotografen, SEA-specialisten, telemarketeers en vertalers. Maar elke partij werkt op zijn eigen manier en individuele acties sluiten vaak niet op elkaar aan. Dit gaat niet alleen ten koste van de snelheid, maar uiteindelijk ook van het rendement.

Herkenbaar? Dan is het misschien tijd om je marketing uit te besteden. Als fullservice media- en marketingbureau kunnen wij je ondersteunen in de dagelijkse of wekelijkse marketing uitvoering. In overleg kijken we wat nodig is om de doelstellingen te behalen. We bedenken doeltreffende campagnes, ontwikkelen de kanalen en content en zorgen dat we samen jouw doelgroep bereiken.

Je marketing uitbesteden?

Ben je als ondernemer te druk om je bezig te houden met de marketing van je product of dienst? Wij ondersteunen je in de dagelijkse of wekelijkse marketing uitvoering. Samen kijken we wat nodig is om de doelstellingen te behalen. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op door het invullen van het formulier hiernaast of via nummer +31 0314 355 800.