Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

content marketing

content marketing

Wat is contentmarketing? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Ga je googelen, dan stuit je alleen voor de definitie al op zo’n 747.000 zoekresultaten. Een dergelijk resultaat maakt het er natuurlijk niet gemakkelijker op. Want wat is de waarheid?

Scan je door de lijst van zoekresultaten, dan zie je al snel dat veel resultaten elkaar verrijken of dat ze met elkaar overeenkomen. Waar het eigenlijk op neerkomt is dat contentmarketing een vorm van marketing, ofwel branding is waarbij het bieden van relevante informatie (ook wel content genoemd) voor de doelgroep centraal staat.

Uiteraard stopt het niet bij deze omschrijving. Contentmarketing is zoveel meer. Door zinvolle informatie te delen, die niet direct gekoppeld is aan een commercieel doel, bied je meerwaarde en creëer je binding met jouw organisatie. Met andere woorden: op een vrij laagdrempelige wijze bouw je aan een sterke klantrelatie. Een terugkerende en betrokken klant is immers het doel op de lange termijn.

Meerwaarde bieden met contentmarketing?

Door het delen van relevante, niet direct commerciële content met je doelgroep bied je als ondernemer meerwaarde. Met eigen, doeltreffende content zet je jezelf bovendien neer als kennishebber in de markt waarin je opereert. En autoriteit wekt vertrouwen, wat de relatie met je (potentiële) klant ten goede komt. Wil jij ook met contentmarketing aan de slag? Wij helpen je graag bij het opzetten en uitvoeren van een doeltreffende strategie. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op door het invullen van het formulier hiernaast of via nummer +31 0314 355 800.