Kommigraphics always works
closely with you at every step of a
well structured procedure of brand
design, so that your views are.

digitaal magazine

digitaal magazine

We verzorgen de creatie en realisatie van een digitaal magazine in jouw huisstijl. We hanteren hierbij vereiste standaarden en beschikken over kennis van digitale richtlijnen. Samen met jou maken we een aansprekend en gebruiksvriendelijk design dat als basis dient.

Het magazine is naar wens te verrijken met video’s en call-to-actions. Ook is het mogelijk om extra pagina’s toe te voegen om content te verdiepen. We kunnen ook een app creëren die als extra mediakanaal fungeert waar deze magazines in worden opgenomen en kunnen worden voorzien van andere relevante content. Denk aan nieuws- en social media feeds, banners en andere digitale koppelingen.

De magazines kunnen vervolgens worden gepubliceerd als openbaar of uitsluitend toegankelijk worden gemaakt voor abonnees door middel van een login. Ook is het mogelijk om lezers te laten inloggen met hun social media profiel, zodat je meer over hen te weten komt. Al je (digitale) magazines worden gearchiveerd in een library zodat je lezers deze altijd kunnen terugvinden.

Deze digitale magazinetechnologie is niet alleen toepasbaar op magazines en tijdschriften. Ook voor (reis)brochures, catalogi, bedrijfsbladen, eventmagazines, personeelsbladen of jaarverslagen is deze tool meer dan geschikt. Je kunt een digitaal magazine zelfs gebruiken als teaser naar je printuitgave. Uiteraard kunnen we je ook helpen bij de creatie van content.

Een digitaal magazine opzetten?

We denken graag met je mee over een bladformule. Ook de creatie en realisatie van jouw digitale magazine kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op door het invullen van het formulier hiernaast of via nummer +31 0314 355 800.